Halloween in het stadspark turnhout

In het Turnhoutse stadspark tuffen de spooktreintjes weer rond. De minitreintjes van de stoomgroep rijden voor de gelegenheid door een spookdecor. Vooral voor de kleinsten een onvergetelijke reis waar ook elk jaar meer dan 1000 bezoekers worden verwacht.

In Beerse gaan ze nog een stapje verder en organiseren ze de allereerste Halloweenrun. In teken van 'DE WEEK VAN HET BOS' organiseert Lokaal Dienstencentrum Albert Van Dyck een gratis les TAI CHI in het Stadspark Turnhout (bij stoomtreintjes) om 9.

15 u. De stOOmgroep Turnhout organiseert op 31 oktober een griezelavond in het stadspark van 18 tot 22u. Als u het koud krijgt, kunt u aan de bar een verwarmende Zwembad Stadspark in Turnhout kreeg na een periode van leegstand een grondige facelift met uitbreiding van de faciliteiten.

Structurele verbeteringswerken aan de kelder, de zwembadkuipen, de vloeren, de technische ruimtes en de verschillende technieken garanderen een definitieve en duurzame oplossing voor het bad.

" St00mgroep Turnhout vzw" is een vereniging, gedreven door amateurs, die zich bezighoudt met het aanleggen, onderhouden, verzorgen, uitbreiden, verbeteren en exploiteren van een miniatuurspoorweg voor personenvervoer, meer Op 31 oktober is het weer griezelen geblazen, ook in onze regio. Wie Halloween ten volle wil beleven, mag het Stadspark van Turnhout alvast niet overslaan. Benieuwd naar het nieuwe concept van de Verenigingenmarkt van Lier Feest op de Evenementenweide en in het Stadspark op 24 juni.

Vier samen met Stad Turnhout, OCMW Turnhout, de Bewonersvereniging Begijnhof en de vzw Vrienden van het Begijnhof van Turnhout de heraanleg en de twintigste Oct 31, 2014 Halloween in Stadspark Turnhout (Stoomgroep) This feature is not available right now. Please try again later. jong en oud kunnen meerijden met de miniatuur stoomtreinen in het Turnhoutse stadspark, elke zaterdag, zondag en feestdag van 13 tot 18 uur.

Wanneer Van zondag 1 april 2018 tot zondag 30 september 2018 Waar Stadspark, Parklaan 54. Lees meer Bibliotheek Turnhout. Lees meer. Brasserie Stadspark, het vlaggenschip van de Parkgroep, is al jaren een gevestigde waarde in Turnhout.

En dat is niet verwonderlijk. De brasserie laat u elke dag genieten van heerlijke gerechten met dagverse producten. Daarnaast ligt de zaak ideaal: aan de ring van Turnhout, en dus goed bereikbaar. Maar ook aan het Stadspark, dus rustig enPhone: (459) 780-5389 x 7663

Email: [email protected]