Liedje halloween is mijn favoriete feestboek

Halloween is mijn favoriete feest Ik ben de geest van halloween Met halloween ben je welkom in de hel En ik laat je vereselijke dingen zien Hahahaaa Halloween is mijn favoriete feest Dan ben ik verkleed in een griezel beest Met halloween ben je welkom in de hel Je krijgt de kriebels.

Je bibbert uit je vel Het is vandaag Halloween, en dat lijkt me een goede reden om mn 5 favoriete liedjes over Halloween eens op een rijtje te zetten. Voorwaarde hierbij is dat het redelijk bekende liedjes moeten zijn, zodat je de nummers verantwoord op bijvoorbeeld een feestje ten gehore kan brengen. Dit liedje en clip vind ik mooi. Siert door zijn eenvoud. Een liedje raakt je of niet.

Dit liedje raakt me elke keer weer. En daarom in mijn top 5. Geef mij er 5. Favoriete liedjes. Volgende week zaterdag weer een nieuw onderwerp in geef mij er 5. Welk onderwerp? Tja ik zou zeggen kijk zelf dan maar.

Dit was het weer. Geef mij er 5. Favoriete Liedjes. Halloween, is mijn favoriete feest (Ik ben de geest van Halloween) Met Halloween ben je welkom in de hel (En ik laat je vreselijke dingen zien) Halloween, is mijn favoriete feest Dan ben ik verkleed in een griezelbeest Met Halloween ben je welkom in de hel Je krijgt de kriebels, je bibbert uit je vel Oct 16, 2012 Videoclip van" POPKIDZ HALLOWEEN" (P)& (C)2012 ARS Entertainment (a Division of Universal Music Belgium) Single nu verkrijgbaar op iTunes!

Halloween is mijn favoriete feest Ik ben de geest van halloween Met halloween ben je welkom in de hel En ik laat je vereselijke dingen zien Hahahaaa Halloween is mijn favoriete feest Dan ben ik verkleed in een griezel beest Met halloween ben je welkom in de hel Je krijgt de kriebels. Je bibbert uit je vel Halloween is mijn favoriete feest, dan ben ik verkleed in een griezelbeest Als ik dit liedje begin te zingen, is Halloween heel dichtbij!

Het lief en ik zijn ondertussen drie jaar samen. Als je nagaat dat sommige koppels 50 jaar getrouwd zijn, zijn onze drie jaartjes dus nog niet echt lang. Maar toch begint de sleur er af en toe in toe komen. Aug 13, 2007 Our new desktop experience was built to be your music destination.

Listen to official albums& more.Phone: (303) 789-6538 x 2981

Email: [email protected]